Firma ta are bani de incasat de la alte firme?
            Ai emis facturi care nu sunt platite nici acum, desi a trecut o perioada considerabila de cand ai emis-o?
            Ai prestat servicii clientilor tai si acestia nu ti-au platit banii? Este greu sa recuperezi sumele pe care acestia ti le datoreaza?
            Nu fi pasiv! Actioneaza in interesul tau!

            Nerespectarea obligatiilor contractuale in ceea ce priveste plata unor sume de bani iti poate aduce mari prejudicii afacerilor tale. Daca te afli in situatia in care nu poti convinge debitorul sa-ti efectueze plata, mai mult ca sigur ai nevoie de consultanta de specialitate.
             Ceea ce facem noi pentru tine este sa convingem debitorul, folosind procedee legale, ca este mai bine sa “stinga” o datorie pe cale amiabila decat sa se ajunga la rezolvarea situatiei in instanta, evitand astfel mai multe cheltuieli.
             Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa ne contactezi, semnam contractul prin care te vom reprezenta si, incepand cu acest moment, noi ne vom ocupa de intreaga procedura de recuperare a banilor tai.
             Specialistii nostrii vor face o investigatie a existentei debitorului, cu identificarea sediului, a asociatilor, a domiciliului acestora, a administratorilor, a bunurilor pe care le detine societatea etc. De asemenea, vom verifica daca societatea debitoare mai are inregistrate alte dosare de judecata sau de executare silita.
              Urmeaza notificarea debitorului, aranjarea unei intalniri de conciliere cu debitorul, iar daca nu se gaseste o cale amiabila de rezolvare, se va trece la actionarea in instanta.
              Dosarul tau va fi preluat de catre un avocat colaborator al societatii noastre, care iti va reprezenta interesele in fata instantelor de judecata si a executorului judecatoresc.


 

Ultimile Stiri

 

 

Parteneri Legali

Cabinet Avocatura Laura Buzduga

Birou Notarial Public

 

Alte Situri Utile