Serviciul de infiintare firma ONLINE este complet gratuit

      Te  rugam completeaza campurile de mai jos, conform instructiunilor, si in cel mai scurt timp vei fi contactat de unul din consilierii nostri.
      Consultantul care va prelua infiintarea firmei tale iti va raspunde la orice intrebare, atat pe parcursul infiintarii societatii, cat si dupa, ori de cate ori ai nevoie pe parcursul activitatii tale de comerciant.
Ne poti gasi online pentru asistenta: YMessenger - benefit.consult

Casutele marcate cu (*) sunt obligatorii

3 variante denumire firma :


Asociati:

Ghid: Precizeaza pentru fiecare asociat: nume si prenume, CNP, serie si numar BI/CI, domiciliul.

 

Sediul social al societatii:*

Ghid: Adresa spatiului. Stabilirea sediului se face prin incheierea unui contract de inchiriere / comodat ( folosinta gratuita ) intre proprietarul spatiului si firma; prezizeaza ce tip de contract veti incheia. Daca se opteaza pentru un contract de inchiriere, proprietarul persoana fizica al  spatiului va trebui sa inregistreze contractul la Administratia Financiara.

Obiectul principal de activitate:*

Ghid: ai dreptul sa ai 1 singur obiect principal. Daca nu stii denumirea exacta, te rugam sa faci o descriere exacta a ceea ce doresti sa faci, iar consultantul care se va ocupa de firma ta il va identifica. 

Obiective secundare de activitate:

Ghid: poti alege cate activitati doresti, nu exista un numar limita. Te rugam sa precizezi activitatile rand pe rand, ca o enumerare.

Administratorul societatii:*

Date de contact

Nume si prenume:*

Numar telefon:*

Adresa de email:*

Precizari:


 

Ultimile Stiri

 

 

Parteneri Legali

Cabinet Avocatura Laura Buzduga

Birou Notarial Public

 

Alte Situri Utile