Contracte


             Contractul este acordul intre doua sau mai multe persoane, cu scopul de a da nastere, a modifica sau a stinge intre dansii un raport juridic.
             Importanta contractului este determinata de faptul ca acesta se regaseste in viata de zi cu zi sub diverse forme, in toate domeniile.
             Prin urmare, pentru a-ti proteja cat mai bine afacerile si interesele, e necesar sa inchei un act legal – contract, trebuie sa cunosti si sa intelegi foarte bine ceea ce semnezi, pentru a evita ulterior eventuale probleme. Asigura-te ca inchei contractul cel mai avantajos pentru tine.
             Avand o experienta bogata in aceasta materie, noi vom analiza atent situatia, iti vom oferi solutiile cele mai bune si mai avantajoase pentru ca, de pe urma incheierii contractului, sa ai parte numai de beneficii.
     Apeleaza la noi pentru asistenta la incheierea unui contract si:
             » Contractul va ajunge la tine în maxim 2 zile, din momentul in care avem toate datele de la tine
             » Economisesti timp şi bani si ai siguranta ca interesele tale sunt protejate
             » Întocmim contracte personalizate, în funcţie de cerintele fiecarui client.

Domeniile pe care le acoperim in materia contractelor sunt comercial, civil, raporturi de munca, contracte constituire societate.
             Iti oferim intocmire, redactare, atestare contracte, asistenta in rezolvare conflicte intre asociati, actionari si parteneri comerciali, litigii referitoare la incalcarea obligatiilor contractuale, concurenta comerciala.
             Scopul nostru este protejarea intereselor tale!
             Contacteaza-ne si lasa-ne pe noi sa ne preocupam de aspectele juridice ale afacerii tale!


 

Ultimile Stiri

 

 

Parteneri Legali

Cabinet Avocatura Laura Buzduga

Birou Notarial Public

 

Alte Situri Utile